Foglaljon itt garantáltan a legjobb áron!

Bemutatkozás

A VitalMED Hotel**** a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő saját szállodája, amely az impozáns fürdőkomplexummal egy épületben található. A vendégeknek így maximális kényelmet nyújt, hiszen az épület elhagyása nélkül elérhető a fürdő valamennyi egysége.

Tovább a tartalomhoz

Az otthonos kényelmet biztosító, családias hangulatú szálloda 26 db légkondicionált, erkélyes, utca vagy fürdő oldali panorámával rendelkező szobával áll egész évben vendégeink rendelkezésére, amelyből 1 lakosztálya és 2 családi szobája minden igényt kielégít.


A test és a lélek újjászületéséről a sárvári gyógyvíz, a relaxáló és frissítő gyógy- és wellness kezelések, az exkluzív szauna-világ és nem utolsó sorban a szakértő és vendégszerető személyzet gondoskodik.
A szobákba bekészített fürdőköntösbe bújva kényelmesen megközelíthető a Gyógy- és Wellnessfürdő medencetere valamint a gyógyászati és wellness részleg is.

A legmagasabb szintű kiszolgálásban, életre szóló élmények megszerzésében szeretnénk részesíteni vendégeinket, ezért szobaáraink a fürdő szolgáltatásainak korlátlan igénybe vételét tartalmazzák:

• korlátlan, érkezés és utazás napján is egész napra érvényes belépés a több mint 5000 nm vízfelülettel rendelkező Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőbe, valamennyi medence, csúszda, játék, pihenőtér használatával
• korlátlan belépés a szauna-világba (a szauna fürdőruha nélküli terület és 12 éves kor felett használható)
• ingyenes fitnesz terem használat
• játszóház szakképzett óvónőkkel
• szauna lepedő, fürdőköntös

A szálloda szezononként megújuló ajánlatokkal, időközi akciós csomagokkal várja vendégeit!
 
Elismerések és minősítések
Elfogadóhely

SZÉP Kártya elfogadóhely

Vitalmed Card

Törzsvendégprogram Visszatérő vendégeinket – köszönetünk és megbecsülésünk jeléül - különböző mértékű kedvezményre jogosító Törzsvendég Kártyával ajándékozzuk meg.

További info