Foglaljon itt garantáltan a legjobb áron!

VitalMed Hotel Sárvár****

Családias hangulatú szálloda várja Önöket Sárváron az impozáns Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő épületében, néhány perces sétára a Csónakázó tótól, valamint a városközponttól.

 • Bemutatkozás

  A VitalMED Hotel**** a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő saját szállodája, amely az impozáns fürdőkomplexummal egy épületben található. A vendégeknek így maximális kényelmet nyújt, hiszen az épület elhagyása nélkül elérhető a fürdő valamennyi egysége.

  További info
 • Szobák

  Szállodánk 26 szobája 2017 tavaszán felújításra került. Modern, letisztult design és továbbra is otthonos kényelem várja Önt. Valamennyi szoba légkondicionált és fürdőszobával rendelkezik, többségük erkélyes.

  További info
 • Vendéglátás

  Szállodánkban bőséges svédasztalos reggelit kínálunk Vendégeinknek, félpanziós ellátás keretében svédasztalos vacsorát vehetnek igénybe a szálloda mellett található négycsillagos színvonalú étteremben, mely egy fedett folyosón közelíthető meg.

  További info
 • Konferencia

  Konferencia termünk és klub szobánk számos rendezvénynek adott már otthont a szakmai továbbképzésektől egészen a csapatépítő tréningekig. A termek berendezése és technikai felszerelése is magas színvonalú.

  További info
Elismerések és minősítések
Elfogadóhely

SZÉP Kártya elfogadóhely

Vitalmed Card

Törzsvendégprogram Visszatérő vendégeinket – köszönetünk és megbecsülésünk jeléül - különböző mértékű kedvezményre jogosító Törzsvendég Kártyával ajándékozzuk meg.

További info